آرام بخش های ذهنی

آرام بخش های ذهنی

داروهای آرام بخش

آرام بخش های ذهنی چیست؟ اگر کمی به روزمرگی زندگی آدم های اطرافمان دقت کنیم، به وضوح می بینیم که مصرف دارو های آرام بخش در سال های اخیر واقعاً زیاد شده است. این داروهای آرام بخش به مانند یک چتر عمل کرده و با از بین بردن یا در نهایت کاستن از ناراحتی های عصبی، اسباب آرامش ذهن و تسکین روان انسان را فراهم می کنند.

دقیقاً همان طور که چتر انسان را از خیس شدن توسط باران محافظت می کند، انواع آرام بخش ها هم با ایجاد یک پرده روانی میان ما و محرک های مزاحم روان ما، عمل می کنند و اسباب آرامش ما را فراهم می کنند.

 

آیا داروهای آرام بخش محیط را تغییر می دهند؟

داروهای آرام بخش محیط را تغییر نمی دهند. محرک های مزاحم، همان جا سر جای خودشان هستند، آن ها را در ذهن احساس می کنیم. اما داروهای آرام بخش باعث می شوند که به آنها حساسیتی نشان ندهیم.

 

ذهن ما و آرام بخش ها

این نکته را به خاطر داشته باشیم که احساسات ما، نه به عوامل خارجی، بلکه به طرز تلقین ها، واکنش ها و حساسیت های  خود ما بستگی دارند. هر چقدر که به محرک های بیرونی حساسیت نشان دهیم، ذهن ما درگیر می شود و بعد از مدتی هم به مصرف داروهای آرام بخش روی می آوریم.

اما اگر بدانیم که خودمان با آگاهی می توانیم به عوامل بیرونی و مزاحم حساسیت نشان ندهیم و آنها را کنترل کنیم هیچ گاه به سراغ مصرف داروهای آرام بخش نخواهیم رفت.

چه کنیم که سراغ داروهای آرام بخش نرویم؟

ما برای اینکه بتوانیم ذهن خود را کنترل کنیم و با توجه به سیل عظیم درگیری های فکری که اغلب آدم ها با آن درگیر هستند ذهن آرامی داشته باشیم. و سراغ داروهای آرام بخش نرویم، در وهله اول باید یاد بگیریم که به محرک های بیرونی و مزاحم حساسیت نشان ندهیم.

شاید برای دفعه های اول خیلی سخت باشد که بخواهیم این کار را انجام دهیم اما بعد از مدتی که تمرین کردیم می توانیم به راحتی به محرک ها بی تفاوت باشیم.

حساسیت چیست؟

شاید فکر کنید که حساسیت نشان ندادن مستلزم انجام کاری است. کار یا عمل  خاصی است که ما باید انجام دهیم. اما اصلاً این طور نیست.

حساسیت نشان ندادن در واقع هیچ کاری نکردن است. تنها کاری که باید انجام دهیم این است که باید ریلکس و آرام باشیم. محرک های مزاحم را نادیده بگیریم و آنها را به حال خود بگذاریم تا آن طور که هستند بمانند.

 

چطور حساسیت نشان ندهیم؟

تصور کنید که در اتاقتان روی صندلی راحتی نشسته اید و دارید کتاب مورد علاقه تان را مطالعه می کنید. ناگهان تلفن زنگ می زند. از روی عادت به این محرک خارجی واکنش نشان می دهید. بدون اینکه فکر کنید، بدون اینکه تصمیم آگاهانه ای بگیرید نسبت به زنگ تلفن واکنش نشان می دهید. از روی صندلی می پرید و تلفن را جواب می دهید.

این تلفن که همان محرک خارجی است باعث حرکت شما شده است. شما تصمیم داشته اید که یک ساعتی را بدون وجود هیچ مزاحمی مطالعه کنید. اما صدای زنگ تلفن سکوت و مطالعه شما را به هم ریخته است.

اما نکته اینجاست که شما اصلاً مجبور نیستید که به تلفن جواب بدهید. مجبور به اطاعت کردن نیستید. اگر بخواهید می توانید به راحتی زنگ تلفن را فراموش کنید.

فقط کافی است کمی در ذهن خود تمرین کنید. تصور کنید که هرگاه تلفن شما زنگ خورد شما نسبت به آن بی تفاوت هستید. نسبت به آن حساسیتی نشان نمی دهید.

 

تکنیک آرام بخش های ذهن

پس در این مقاله یاد گرفتیم برای اینکه ذهن آرامی داشته باشیم باید به عوامل خارجی که ممکن است ذهن ما را ناآرام کنند حساسیت نشان ندهیم.

و این کار را صرفاً با تصویر سازی ذهنی انجام دهیم.

البته تکنیک های آرام بخش دیگری نیز می باشند که آنها را در محصول ویدئویی آرام بخش های ذهن  به صورت مفصل توضیح داده ام. که این محصول به زودی به صورت رایگان روی سایت قرار می گیرد. این محصول را می توانید از همین سایت دانلود کنید.