مغز ما
آیا ذهن و مغز خودت را می شناسی؟
در این مقاله کوتاه می خواهم در مورد مغز خودمان صحبت کنم تا کمی با این عضو پیچیده آشنا شویم
شما در روز چند بار از خداوند متعال بابت موهبت هایی که به رایگان در اختیارتان قرار داده است سپاسگزاری می کنید؟ و از این موهبت ها روزانه چقدر بابت سلامتی که خداوند به رایگان در اختیارتان قرار داده است شکرگزاری می کنید؟
بله … سلامتی یکی از بزرگترین موهبت های ما است که خداوند به رایگان در اختیار ما قرار داده است که خیلی وقت ها اصلاً حواسمان نیست که این نعمت بزرگ را داریم.
خب یکی از اجزای و اعضای این موهبت بزرگ که در داخل بدن ما قرار گرفته است مغز ما می باشد.
مغز ما بزرگترین دستگاه پیچیده موجود در کل دنیا می باشد. دستگاهی که از همه کهکشان ها نیز بزرگتر می باشد، چرا که این دستگاه عظیم دارای 100 میلیارد سلول عصبی است که هر کدام از این سلول ها قابلیت برقراری هزاران ارتباط با یکدیگر را دارند. و حال ببنید که با این دستگاه عظیم چه کارهایی که نمی توانیم انجام دهیم. و با توجه به این قابلیت عظیم در خود خیلی از ما آدم ها از زنده بودن خود پشیمان هستیم و تصور می کنیم که ما توانایی انجام هیچ کاری را نداریم و زانوی غم بغل گرفته ایم و زمین و زمان را مقصر 100% بدبختی های خود می دانیم و منتظریم که مرگمان فرا برسد.
چرا؟ و واقعاً چرا همچین اتفاقی می افتد؟
آیا تا بحال شده بروید و یک دستگاه برقی مثل آبمیوه گیری چند کاره بخرید؟ اگر فروشنده به شما نحوه کارکردن آن دستگاه را نگویید شما اصلاً قادر به کار کردن با آن نخواهید بود و هر دفعه که آن را می بینید ناراحت شده و می گویید که الکی هزینه کردم ولی هیچ سودی نبردم اما اگر بدانیم که این دستگاه چطور کار می کند هر دفعه با اشتیاق خاصی به سویش می رویم و از قابلیت هایش استفاده می کنیم و این دقیقاً در مورد مغز ما صدق می کند و اگر ندانیم که این دستگاه عظیم چه کاربردی دارد اصلا نمی توانیم زندگی کنیم اما وقتی ما از قابلیت های مغز خود آگاه شویم می توانیم به راحتی برای انجام هر کاری برنامه ریزی کنیم و آن کار را به بهترین نحو ممکن انجام دهیم.
پس بیایید با هم قابلیت های مغز خودمان را شناسایی کنیم تا بتوانیم با آگاهی بیشتر در راه رسیدن به هدف هایمان گام برداریم.
با من همراه باشید در مقاله های بعدی